Projecten

USG People begeleidt de werkrelaties tussen mensen en organisaties, niet alleen voor starters, maar levenslang. Respect voor de individualiteit van iedere kandidaat en iedere organisatie staat daarbij voorop. Dat impliceert meteen dat we diversiteit toejuichen en stimuleren, en dat we vooroordelen en discriminatie bannen.

Projecten die deze diversiteit bevorderen, kunnen op onze actieve steun rekenen, of ze er nu op gericht zijn om meer vrouwen aan de bak te laten komen, om meer ouderen een nieuwe start te laten nemen, of wat anders. Zolang de initiatieven deze visie maar delen: de juiste persoon op het juiste moment op de juiste plaats brengen. Want dan is diversiteit een troef. Talenten en achtergronden verschillen, en dat is maar goed ook op een arbeidsmarkt die zulke uiteenlopende behoeften heeft.

To Work Again, Afsluiting

Met als missie 'to keep the world working' willen de hr-bedrijven USG People mensen aan dé baan helpen die het beste bij hen past. Daar gaan ruim 1 000 medewerkers iedere dag voor. Via het project To Work Again voegen we een extra dimensie toe aan onze activiteiten. Omdat we een stapje verder willen gaan. Omdat we de mensen die het meest kwetsbaar zijn in onze samenleving niet uit het oog willen verliezen!