Diversity at work!

Als referentie op de Belgische arbeidsmarkt, is USG People nauw betrokken bij de actieve ontwikkeling en bevordering van diversiteit op de werkvloer.

Waarom dit engagement?

Omdat geen enkele discriminatie toelaatbaar is bij de aanwerving of tewerkstelling van medewerkers. Alleen talent en vaardigheden mogen in aanmerking komen tijdens een selectie. Omdat we weten dat diversiteit meer dan ooit een managementinstrument is én een hefboom voor bedrijven om hun slagkracht te verhogen:

  • Door innovatie en creativiteit te bevorderen
  • Door een beter inzicht in de verwachtingen van organisaties in alle sectoren
  • Door ALLE talenten, ongeacht hun afkomst, geslacht of levensstijl tot hun recht te laten komen

Ontdek via deze site hoe de medewerkers van de diverse bedrijven van USG People achter deze ethische keuze staan. Hoe zij concreet acties en projecten uitwerken om bij te dragen tot een gediversifieerde en performante arbeidsmarkt.

Weblog

Coderdojo

Dankzij onze ITafdeling bij USG People kregen we alvast laptops om te schenken. Nu zoeken we nog vrijwilligers om de jonge geesten te verruimen op vlak van ICT! Ga dus zeker een kijkje nemen op de website www.coderdojobelgium.be   CoderDojo is een non-profitbeweging die wereldwijd gratis bijeenkomsten organiseert voor jongeren van 7 tot 18 jaar om in clubverband te leren programmeren.